TENEŞİR[Fars. < TENŞÜR]~MUSALLA[Ar.]~KATAFALK[Fr. < CATAFALQUE]

TENEŞİR[Fars. < TENŞÜR] ile MUSALLA[Ar.] ile KATAFALK[Fr. < CATAFALQUE] arasındaki FaRkLaR

TENEŞİR[Fars. < TENŞÜR] ile MUSALLA[Ar.] ile KATAFALK[Fr. < CATAFALQUE] arasında önemli FaRkLaR vardır ve birbiriyle karıştırılmamalıdır!
TENEŞİR[Fars. < TENŞÜR] ve MUSALLA[Ar.] ve KATAFALK[Fr. < CATAFALQUE] ayrı olmalarının yanısıra birlikte de düşünülebilir/kullanılabilir!
TENEŞİR[Fars. < TENŞÜR] || MUSALLA[Ar.] || KATAFALK[Fr. < CATAFALQUE] birbirine koşuttur/paraleldir.
TENEŞİR[Fars. < TENŞÜR] <> MUSALLA[Ar.] <> KATAFALK[Fr. < CATAFALQUE] birbiriyle doğrudan/dolaylı ilişkilidir.

Sözcük Ağacı Görünümü

Sözcükler:
TENEŞİR TENŞÜR MUSALLA KATAFALK CATAFALQUE
Bağlaç Açıklamaları:
İle Ve Değil Yerine Paralel ›‹ Karşıt ← İçe → Dışa Ya da
( Kırkından sonra azanı, teneşir paklar. )
FaRkLaR Kılavuzu 05.03.2019 [16:33]
( Üstünde ölü yıkanılan mermer/kerevet. İLE Namaz kılmaya yarayan, açık yer. | Camilerde, cenaze konulup önünde namaz kılınan yer. İLE Önünden geçilerek kendine saygı gösterilmek istenen ölünün tabutunun konulması için yapılmış yüksek yer. )
FaRkLaR Kılavuzu 06.03.2020 [15:15]

Yorum Ekleyeyim

Lütfen yukarıdaki işlemin sonucunu yazınız.

Eklediğiniz yorum/katkı, yönetici onayından geçtikten sonra yayına girecektir. Teşekkür ederiz...

Henüz yorum eklenmemiş. İlk yorumu siz ekleyebilirsiniz.